Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo kijk je ook gratis naar return tussen Ajax en Paok Saloniki!

Ja, je kunt ook de terugwedstrijd tussen Ajax en Paok Saloniki rechtstreeks kijken op televisie! Nee, je hoeft er geen abonnement voor op Ziggo Sport te hebben. Maar dat is wel het kanaal waarop het duel wordt uitgezonden. Welk kanaal? Nou, Ziggo Sport dus!

13 augustus 2019 - 17:25
ajapaoziggocar
Kat in het bakkie toch om straks Ajax te kijken? © Pro Shots

De opdracht als Ajacied en abonnee van Ziggo bovendien is simpel: zet je televisie aan en zoek daarna kanaal 14 op. Dan ben je lekker snel klaar, kun je wat te drinken inschenken, een snackje erbij pakken en hopelijk genieten van weer een Europees avondje met Ajax in de hoofdrol.

Als je geen abonnement hebt bij Ziggo, maar als Ajaxsupporter wel graag de verrichtingen van je favoriete club in de gaten wilt houden, moet je misschien iets meer moeite doen. Maar zorgen maken is echt niet nodig, want als je het juiste kanaal vindt, kun ook jij Ajax kijken!

Wat moet je doen? Ook jij moet je televisie aanzetten en vervolgens moet je dit lijstje erbij pakken. Op dit lijstje staat per provider weergegeven op welke zender je Ajax - Paok kunt volgen. En echt, maak je geen zorgen, want zelfs aan mensen met Breedband Helmond als provider is gedacht.

Als je zelfs via Breedband Helmond naar Ajax kunt kijken, moet heel Nederland ontvangst hebben. Om de experience bij Ziggo helemaal compleet te maken, verzorgt Sierd de Vos vanavond vanaf 20.30 uur wel 'gewoon' het commentaar. Het stemgeluid van El Sierd moesten we tijdens de wedstrijd in Griekenland nog missen en dat was erg zonde...

Er zijn ook andere manier om Ajax - Paok in de gaten te houden. Misschien ben je wel onderweg en kun je helemaal geen televisie kijken omdat je op de weg moet letten... We noemen maar iets, je weet het niet! Je doet er in dat geval verstandig aan de radio af te stemmen op NPO Radio 1. Er zitten mannetjes klaar om je helemaal bij te praten, van begin tot einde.

De uitzending van Langs de Lijn begint om 20.30 uur en dat is dus maar net op tijd, maar goed. Als je echt het zekere voor het onzekere wilt nemen, zorg je er natuurlijk voor dat je @ajaxlife volgt via de diverse kanalen op social media. Je vindt ons op Twitter, Facebook en Instagram.

Als je ons nog niet volgt, doe dit dan als de wiedeweerga en je blijft vervolgens ook op de hoogte van alles wat je niet op televisie ziet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >