Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Paok Saloniki - Ajax rechtstreeks op televisie via Ziggo Sport

Het is nog vroeg en tijdens de voorronde gaan dingen wel eens anders dan je gewend bent. Zo ook nu. De eerste ontmoeting tussen Paok Saloniki en Ajax is namelijk rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport en dat klinkt alsof de wedstrijd totaal achter slot en grendel zit, maar dat is gelukkig niet zo.

06 augustus 2019 - 14:22
tvtippaokcar
Ook als je geen Ziggo hebt, kun je Ajax kijken. © Pro Shots

Als de tv-rechten van het hoofdtoernooi al zijn opgekocht, doe je er als zendgemachtigde verstandig aan de voorronde naar je toe te trekken als het zo uitkomt. Het liefst hadden we gezien dat Ajax de voorronde mocht overslaan, maar dat is nu eenmaal helaas niet zo. Er moet direct gepresteerd worden!

Ziggo Sport zag een gat in de markt en geef de shirtsponsor eens ongelijk. Het is alleen zo dat je bij Ziggo normaal gesproken moet betalen, maar er wordt nu gewoon met je meegedacht. Ook als je helemaal geen Ziggo hebt. Hoe dit in elkaar zit? Dat leggen we uit!

De uitzending van Ziggo Sport begint om 18.30 uur en dat is mooi op tijd, want dat is al een halfuur voor de aftrap. Dit geeft jou mooi de mogelijkheid om binnen een halfuur beeld geregeld te hebben. Als je een abonnement hebt bij Ziggo is het natuurlijk simpel en kun je terecht op kanaal 14 of Ziggo Select.

Ben je geen abonnee bij Ziggo? Ook dan kun je Paok - Ajax kijken, maar via welk kanaal precies verschilt weer per provider. Klik hier voor een volledig overzicht, want het is niet te doen om zoiets uit te tikken. Zoek rustig jouw provider op in de lijst en stem de kijkbuis af op het juiste kanaal.

Je kunt er als niet-abonnee van Ziggo ook nog voor kiezen om een legaal streampje open te zetten. In dat geval moet je alleen wel betalen en een bedrag van 3,99 euro inleggen om het treffen tussen Paok en Ajax te volgen.

De mannetjes van de radio dienen zich verder aan als alternatief voor het bewegende beeld. Er is op NPO Radio 1 tussen aftraptijd 19.00 en 23.00 uur een uitzending van Langs de Lijn!

Als je als aanvulling op een 'gewoon' verslag graag iets extra's wilt, raden we jullie aan ons te volgen. Grote kans dat je dit al doet, maar toch... Zoek op Twitter, Facebook of Instagram naar @ajaxlife, klik op volgen en dan krijg je ook nog eens alles mee wat er in de kantlijn gebeurt!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >