Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Teruggegeven kaarten Apoel exclusief in verkoop voor leden SV Ajax

Een thuiswedstrijd is tegenwoordig een keer of drie uitverkocht, maar dat is in dit geval zeer goed nieuws voor leden van SV Ajax. Apoel Nicosia krijgt het uitvak niet gevuld en die kaartjes komen nu in de verkoop voor onze leden. Zorg ervoor dat je om 14.00 uur scherp bent!

26 augustus 2019 - 13:27
apoelextraexcar
Er komt extra ruimte vrij voor onze leden! © Pro Shots

De kaartverkoop voor Ajax - Apoel voltrekt zich in allerlei etappes, maar dit moet dan toch echt de laatste zijn. Als je jouw club woensdag graag naar de Champions League wilt juichen, dan moet je nu je barcode opzoeken, alvast inloggen en zorgen dat je om 14.00 uur je handen vrij hebt.

Er komen op dat tijdstip namelijk weer kaartjes vrij voor Ajax - Apoel. En flink wat! Het hele uitvak was gereserveerd voor de Cyprioten, maar er komen slechts een paar honderd supporters mee naar Amsterdam. Het hek van het uitvak wordt opgeschoven, waardoor er ruimte komt voor onze leden.

Ajax moet de return tegen Apoel winnend afsluiten om de groepsfase van het kampioenenbal te bereiken. Dit is het gevolg van de 0-0 van vorige week in de heenwedstrijd. Het was tegen Paok Saloniki zaak om aan de goede kant van de score te blijven, nu moet Ajax nog aan die goede kant zien te komen.

De belangen liegen er dus niet om en het moet allemaal nog wel eventjes gebeuren. Alle steun voor Ajax is woensdag van harte gewenst en wie kunnen die steun nu beter bieden dan onze leden? Kopen, kopen, kopen! Je kunt per barcode één kaartje aanschaffen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >