Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elfs: keuze te over, wat wordt jouw basisploeg?!

De eerste prijs van het seizoen is binnen en nu wordt het tijd voor de eerste driepunter! Dit alles moet gebeuren op bezoek bij Vitesse en dat is niet de gemakkelijkste wedstrijd om de eredivisie mee te starten. Erik ten Hag moet keuzes maken, maar wij zijn benieuwd naar jouw ideale elf!

02 augustus 2019 - 15:39
hagselfvitajacar
Als het even kan, willen we ook in Arnhem zulke vrolijke gezichten spotten. © Pro Shots

De keuze is reuze bij Ajax, ook al lijkt de club Donny van de Beek nog te verliezen. Real Madrid staat op de stoep en tegen 'de Koninklijke' is het moeilijk nee zeggen. Het lijkt er echter op dat Ten Hag nog over de middenvelder kan beschikken en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Met of zonder Van de Beek... het wordt weer tijd om poppetjes neer te zetten. Er is binnen de lijnen slechts ruimte voor elf man, terwijl Ajax veel meer dan elf opties heeft. We hebben tijdens de strijd om de Johan Cruijffschaal gezien dat de selectie er best al goed voorstaat.

Daar komt nog bij dat Noussair Mazraoui, Nico Tagliafico en Hakim Ziyech weer een weekje extra in training zijn, terwijl ook David Neres is teruggekeerd van vakantie. Ten Hag bevestigde dat nog niet iedereen de volle negentig minuten kan spelen, maar wilde Vitesse verder niet wijzer maken.

Daar moeten we het dan maar mee doen. Het is vanaf nu echter aan jou. Jij kunt ons weer laten weten hoe jouw ideale opstelling eruitziet. Hoe? Gewoon door die ideale opstelling zelf te maken! Zorg dat je onze app op je telefoon hebt geïnstalleerd! Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies het uitduel met Vitesse.

Het is daarna een kwestie van tactiek bepalen en de poppetjes richting gewenste positie slepen. Klaar? Deel dan jouw opstelling via social media, voorzien van #tenhagself en zit klaar voor het leukste wat er is: discussiëren over het ideale elftal voor Ajax!

https://twitter.com/Timothy_TLBL/status/1157276304619855872

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >