Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke variant voorzie jij Europees succes?

Voor Ajax start dinsdag om 19.00 uur hopelijk opnieuw een mooi en bijzonder Europees avontuur. Om ervoor te zorgen dat het ook een lang avontuur wordt, dient Paok Saloniki te worden verslagen. Hoe precies? Dat bepaalt Erik ten Hag. Maar wij zijn benieuwd naar jouw kijk op de zaken!

06 augustus 2019 - 08:09
hagelfspaokcar
De grote vraag is of Dolberg in Europa mag optreden. © Pro Shots

De eerste twee wedstrijden van Ajax in seizoen 2019/2020 bieden genoeg perspectief, maar het is wel zaak om de verbeterpunten snel aan te pakken. Dat zal ook wel moeten, want Paok is absoluut geen misselijke tegenstander. De ploeg uit Thessaloniki werd ongeslagen kampioen.

Paok won zelfs de dubbel, net als Ajax. De grote vraag is nu: hoe dien je zo'n ploeg te bestrijden? Op een of andere manier presteren de Ajacieden vaak goed op Griekse bodem, maar het moet nog wel eventjes gebeuren. Hamvraag in aanloop naar de aftrap: staat Kasper Dolberg in de spits?

Dolberg mocht vorige keren telkens plaatsmaken als het er doordeweeks echt om ging. Dan kregen we de Europese variant geserveerd met Dusan Tadic in de spits, of een enkele keer met Klaas Jan Huntelaar in de punt van de aanval. Ten Hag maakt zijn eigen keuzes, maar wil zie jij graag?

Als je onze app downloadt, kun je je ideale opstelling maken! Met of zonder Dolberg en met Tadic in een rol die jou het beste lijkt. Fijn is dat je Donny van de Beek ook nog kunt opstellen, want dat scheelt toch. Zet onze app dus snel op je telefoon!

Kies voor het tabblad 'de tribune' en selecteer Paok Saloniki - Ajax om daarna de spelers naar hun gewenste positie te slepen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Je weet wat er daarna gebeurt: lekker ouwehoeren over door jouw gemaakte keuzes, want een voorgestelde opstelling maakt altijd tongen los!

https://twitter.com/turtle_charlie/status/1158338969391783937

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >