Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie voorzie jij succes in Cyprus?

De Champions League lonkt voor Ajax, maar voordat de ploeg van Erik ten Hag zich wederom mag melden in de groepsfase van het kampioenenbal, moet Apoel Nicosia opzij worden gezet. De aftrap van het tweeluik is in Cyprus. Met welke formatie voorzie jij Europees succes?

20 augustus 2019 - 09:50
tenhagselfapoelcar
Promes blijft achter in Amsterdam, maar Ziyech is wel beschikbaar tegen Apoel. © Pro Shots

Apoel lijkt op het eerste oog een minder zware opgave dan Paok Saloniki, maar van onderschatting mag in Cyprus geen enkele sprake zijn. We hebben Ajax al vaker de mist in zien gaan tegen 'zwakkere' Europese ploegen. De Ajacieden zijn dus gewaarschuwd...

Het is zaak omin de heenwedstrijd tegen Apoel een goede uitgangspositie neer te zetten. We hebben tegen Paok gezien hoe belangrijk een Europees uitdoelpunt kan zijn en de nul houden is ook geen overbodige luxe. Om een dergelijke prestatie voor elkaar te krijgen, moeten er natuurlijk wel elf spelers worden opgesteld. Aan jou de vraag: welke Ten Hags elf jij op?

Als je onze app downloadt, kun je je ideale opstelling maken. Zet deze dus snel op je telefoon! Bij het samenstellen van jouw formatie is het wel goed om in het achterhoofd te houden dat Quincy Promes en Lisandro Magallán niet van de partij zijn in Cyprus. Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui zijn wel beschikbaar.

Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de uitwedstrijd tegen Apoel om vervolgens de spelers naar hun gewenste positie te slepen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Het is altijd leuk om te zien of jij op dezelfde lijn zit als je medesupporters. 

https://twitter.com/Hooiveld81/status/1163356679095934977

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >