Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe pak jij het uitduel met Sparta aan?

We zijn voor ons gevoel pas amper begonnen aan de competitie, of de laatste wedstrijd van het eerste eredivisieblok staat alweer voor de deur. De mannen van Erik ten Hag gaan zondagmiddag op bezoek bij Sparta Rotterdam op Het Kasteel. De trainer heeft een flinke spelersgroep om uit te kiezen, maar we zijn vooral benieuwd naar hoe jouw ideale opstelling eruit ziet!

31 augustus 2019 - 13:23
Copyright-ProShots-4211881
Wie van deze drie heren stel jij op? En waar zet je ze neer? © Pro Shots

Ten Hag stuurde tegen Apoel Nicosia een flink aangepaste formatie het veld op ten opzichte van de heenwedstrijd op Cyprus. De opstelling was op liefst acht plaatsen gewijzigd. Zo kreeg Klaas Jan Huntelaar de voorkeur in de spits en zagen we Edson Álvarez en Lisandro Martinéz terug op het middenveld. 

Ajax moest het tegen Apoel doen zonder de geblesseerde Donny van de Beek en de geschorste Noussair Mazraoui. Laatstgenoemde is er in Rotterdam wel weer gewoon bij. Helaas kunnen we niet hetzelfde zeggen over Van de Beek, die nog steeds in de lappenmand zit. Afgezien van Donny, kan Ten Hag kan op Het Kasteel beschikken over een fitte selectie.

Er valt dus genoeg te kiezen tegen Sparta, maar we zijn vooral benieuwd naar hoe jij het klassieke uitduel met de club van Rotterdam aanpakt. Gun jij Mazraoui gelijk een basisplaats, of beloon jij Álvarez voor zijn optreden tegen de Cyprioten? Verder is de spitspositie en de verdediging ook een terugkerend onderwerp van discussie. Laat jij Huntelaar wederom starten? En wat te doen met Daley Blind?

Vragen, vragen, vragen! Als jij denkt dat je Ten Hag met deze vragen kunt helpen, is dit jouw kans om een stukje advies te geven aan de trainer. Als je onze app downloadt, kun je namelijk je eigen ideale opstelling maken. Zet deze dus snel op je telefoon!

Kies in onze app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de uitwedstrijd tegen Sparta om vervolgens de spelers naar hun gewenste positie te slepen. Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. En daarna? Lekker discussiëren met medesupporters over elkaars formaties!

https://twitter.com/Tagliamonstro/status/1167745069027381249

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >