Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Over welke Ajacied moet een boek worden uitgebracht?!

We hebben als Ajacieden over leesvoer niets te klagen, maar waar heb jij nu echt trek in? Jij kunt aan uitgeverij Nieuw Amsterdam laten weten over welke Ajacied wat jou betreft absoluut een boek moet worden uitgebracht. Dus pak je kans!

09 augustus 2019 - 15:33
boekkiezencar
Het zegt nog niets, maar Huntelaar staat op de shortlist! © Pro Shots

Het ene na het andere boek over spelers van Ajax wordt geschreven. Denk aan een biografie van Richard Witschge, het verhaal van Abdelhak Nouri en volgend jaar verschijnt er een autobiografie van Louis van Gaal!

Ook sprookjesseizoen 2018/2019 is voor diverse schrijvers aanleiding om woorden aan papier toe te vertrouwen. Maar misschien mis jij in deze stroom boeken wel iets... Of wie weet heb jij gewoon een heel goed en leuk idee dat in boekvorm kan worden gegoten. Laat in dat geval van je horen!

Uitgeverij Nieuw Amsterdam is een proef begonnen waarbij het niet zelf bepaalt wat de lezer te lezen krijgt, maar waarbij de lezer zelf kan aangeven welk boek hij of zij graag wil lezen. De uitgeverij heeft alvast vier toppers geselecteerd waaruit je kunt kiezen. Zit jouw favoriete Ajacied er niet bij? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om dit aan te geven.

Dit is het moment. Laat je keuze weten en maak ook nog eens kans op een gesigneerde autobiografie van Van Gaal.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >