Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook komend seizoen zet Neres 'herres' in het shirt van Ajax

"Ik zet herres, ik zet herres op die flank als David Neres!" Ook komend seizoen zijn we getuigen van mooie acties van de flankspeler in dienst van Ajax. Het is de club gelukt om het contract van Neres te verlengen en hem daarmee nog een zomertje uit de klauwen van diverse grootmachten te houden.

07 augustus 2019 - 19:12
2023herrescar
Als we dankzij Neres richting einde seizoen toch weer kunnen feesten! © Pro Shots

Er sluimerde al langer dat Ajax op de achtergrond bezig was met het langer vastleggen van Neres, maar er klonken de laatste dagen ook onheilspellende geluiden. Zo schijnt Napoli zich zelfs bij Ajax gemeld te hebben, terwijl Manchester United een bod voorbereidde van 60 miljoen euro.

De alarmbellen hoeven echter niet te rinkelen. Integendeel zelfs. De 22-jarige en gewilde Neres verlengt zijn contract! De Braziliaan ligt nu tot de zomer van 2023 vast bij Ajax! En hoewel we ons geen enkele illusie maken dat hij dit contract uitdient, is het natuurlijk goed nieuws.

Mede dankzij Neres pakte Ajax vorig seizoen de dubbel, mede dankzij Neres bereikte Ajax de halve finales van de Champions League. En wat als hij kort voor de return tegen Tottenham Hotspur niet geblesseerd was afgehaakt? Nou, eigenlijk willen we het niet weten...

De contractverlenging van Neres wordt door Ajax gevierd met de nodige gifjes, maar laat het echte vieren binnenkort maar op het veld plaatsvinden. De aanvaller kwam dit seizoen nog amper in actie, al gaat hier een logisch verhaal achter schuil.

Neres was met Brazilië actief op de Copa America en heeft nu zelfs een gewonnen eindtoernooi op zijn erelijst staan, maar als gevolg daarvan kon hij pas laat in de zomerstop genieten van een korte vakantie. Eventjes geduld dus nog, maar binnenkort zet Neres weer herres!

https://twitter.com/peterwolbers/status/1159137944290111488

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >