Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook Ekkelenkamp zet handtekening onder nieuw contract

Ajax heeft voor de tweede keer deze week het contract van een speler opengebroken en verlengd. Het was na David Neres dit keer de beurt aan Jurgen Ekkelenkamp, in wie de club veel vertrouwen heeft. De pas negentienjarige Ekkelenkamp ligt nu tot medio 2022 vast.

08 augustus 2019 - 11:40
ekkelenkampdoorcar
Ekkelenkamp draagt ook de komende drie jaar het shirt van Ajax. © Pro Shots

Het is veel mensen ontgaan dat Ekkelenkamp al in de slotwedstrijd van seizoen 2018/2019, uit bij Excelsior (1-2) zijn debuut maakte in de hoofdmacht. Hij is geen speler die heel erg opvalt, behalve als hij Cristiano Ronaldo een gooi geeft.

Ja, dat lees je goed. Ekkelenkamp heeft al minuten in de Champions League in de benen. Of hij bij het grote publiek nu opvalt of niet, Erik ten Hag heeft duidelijk vertrouwen in de middenvelder. Kan hij op termijn uitgroeien tot de natuurlijke opvolger van Donny van de Beek?

Wie weet. Daar moet nog wel heel wat voor gebeuren, maar Ekkelenkamp krijgt in ieder geval de kans om zich onder de vleugels van Ajax verder te ontwikkelen. Als je zo'n kans krijgt, weet je nooit waar het eindigt. Laat het maar zien, Jurgen!

Ajax is net op tijd, want de afspraken met Ekkelenkamp golden slechts tot het einde van het seizoen. Er moest dus wel een aanbieding worden gedaan vanuit de club en gelukkig is er toegehapt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >