Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mini-capo's voeren uitvak aan tijdens VVV - Ajax

VVV-uit is telkens weer een bijzonder ontspannen potje. Je kunt als Ajacied lekker met de auto naar Venlo en zo doorrijden naar De Koel, zonder enig gedoe. Eenmaal binnen blijkt het ook altijd weer hartstikke leuk, net als zaterdag toen twee mini-capo's contact zochten met het uitvak.

18 augustus 2019 - 19:57
minicapovvvcar
De kleine capo's klappen met het uitvak mee. Of andersom?! © De Brouwer

Als je weet dat jouw ploeg staat te winnen – het werd uiteindelijk 1-4 – krijg je iets meer oog voor bijzaken dan puur het aansporen van Ajax. Dan begin je een beetje om je heen te kijken en tijdens de uitwedstrijd met VVV is altijd genoeg te zien.

Je ontwaart op de thuistribunes altijd meer dan genoeg Ajacieden. VVV deed in aanloop richting zaterdag zelfs een oproep om geen Ajaxshirt aan te trekken op de thuisvakken en we zagen wel wat minder rood-wit, maar de oproep had niet helemaal gewerkt.

Toffe video: Mini-capo’s voeren uitvak aan tijdens VVV - Ajax

Er stonden recht onder het uitvak weer genoeg Ajacieden. Dit bleek wel bij de momenten waarop kon worden gejuicht, maar ook op een ander moment. Twee kleine Ajacieden – we weten dat de jongen in het thuisvak Jari heet en enthousiast supporter is – vonden het maar wat mooi wat er op de etage boven hen allemaal gebeurde.

Wie weet komen we Jari en zijn vriendje later zelfs in het uitvak tegen, want deze ervaring smaakt ongetwijfeld naar meer! De twee kleine Ajacieden begonnen te enthousiast te klappen en hadden even geen oog meer voor het spel, maar richtten zich tot het uitvak.

De 550 meegereisde supporters hadden het van bovenaf in de gaten en deden even enthousiast mee met het klappen van de twee kleintjes. Het leverde in Venlo mooie momenten op en nog leuker is het dat dit moment is vastgelegd op een videootje, waardoor we deze leuke beelden met de wereld kunnen delen!

https://twitter.com/ajaxlife/status/1162994342316953600

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >