Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Magallán en Promes ontbreken, Ziyech wel mee naar Cyprus

Het lijkt er sterk op dat Hakim Ziyech fit genoeg is om te spelen tegen Apoel Nicosia. De spelmaker maakt gewoon deel uit van de Ajaxselectie die afreist naar Cyprus. Lisandro Magallán en Quincy Promes ontbreken tijdens de heenwedstrijd in de laatste voorronde van de Champions League.

19 augustus 2019 - 09:32
ziyechapoelcar
Ziyech stapt gewoon in het vliegtuig richting Cyprus. © Pro Shots

Promes en Ziyech moesten zich tegen VVV-Venlo (1-4) laten vervangen met enkelblessures en ook al strompelde Ziyech richting spelersbus, het lijkt erop dat hij op tijd kan worden opgelapt. Anders reis je niet met je ploeggenoten mee naar Cyprus.

Die gedachte wordt versterkt door de afwezigheid van Promes, die in De Koel eveneens geblesseerd naar de kant ging. De enkelkwetsuur van Promes lijkt iets vervelender omdat hij tijdens Apoel-uit sowieso niet in actie zal komen. Daarom is Noa Lang bij de selectie gehaald.

Noussair Mazraoui keert terug bij de selectie. De rechtsback kon vanwege knieklachten juist tegen VVV niet in actie komen, maar het is gelukt om de kniepijn weg te nemen en dus ziet het er naar uit dat Erik ten Hag weer een beroep kan doen op Mazraoui.

Ook opvallend is de afwezigheid van Magallán. Er wordt geen reden gegeven voor het ontbreken van de Argentijn en dat is natuurlijk altijd voer voor speculatie, zeker als je bedenkt dat Magallán geen eerste keus is centraal achterin. Plus dat Ajax over andere spelers wel meer info verstrekt...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >