Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen Sparta-uit

Deze editie van Sparta-uit is voor Ajax die eenzame wedstrijd in de eredivisie geworden. De club genoot vorige week van een vrije ronde en straks zijn er interlands, dus we kunnen er zondag maar beter een leuk bezoekje aan Het Kasteel van maken. Hier volgt info over opstappen!

30 augustus 2019 - 17:29
opstapspartacar
Vorige keer speelde Ajax op zijn verjaardag uit bij Sparta. © De Brouwer

Er is veel klassieks aan Sparta - Ajax en dat willen we ook graag terugzien in in de uitslag, want iedere wedstrijd kan dit seizoen weer het verschil maken. Wij hopen van harte op een driepunter van de Ajacieden en daar wil vast ook het uitvak zich hard voor maken.

Dan moet het uitvak er wel zorgen dat het bijtijds (aftrap 14.30 uur) van de partij is in Rotterdam. En om in de havenstad te geraken, moet gebruik worden gemaakt van een verplichte buscombi. De bus halen is een kwestie van je op tijd melden in Amsterdam, bij de Johan Cruijff Arena.

Als je je tussen 11.45 en 12.30 uur meldt bij ingang Noord B, kun je daar je uitkaart scannen, het fouilleren ondergaan en daarna traplopen richting de gereedstaande bussen. Het is alleen niet zo dat alle 650 Ajacieden zich melden bij de JC Arena, aangezien er ook handige SV Ajax-bussen rijden.

Als jij je laat vervoeren per SV Ajax-bus en ergens anders opstapt, doe je er verstandig aan om je inbox te checken. Daar vind je een bericht met opstapinformatie op maat. Het doet er niet zo gek veel toe hier te vermelden hoe laat welke bus precies vanaf waar vertrekt. Dat staat in de e-mail!

Op naar zondag, op naar een leuke uitwedstrijd! En oh ja, als bij de JC Arena opstapt en je auto parkeert op Borchland... laat de boel dan netjes achter zodat dit volgende keer weer kan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >