Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen VVV-Venlo-uit

We zijn misschien druk met de wedstrijden in de Europese voorronde, maar laten we het uitduel met VVV-Venlo niet vergeten! Ieder puntje kan van belang zijn in de eredivisie en het uitvak wil het liefst zelfs een driepunter bijschrijven. Maar er moet eerst omgewisseld worden!

16 augustus 2019 - 16:57
omwisselenvvvvenlocar
Kan dit vrolijke plaatje morgen weer?! © Pro Shots

Het omwisselen in Venlo stelt overigens niet zo gek veel voor. De 550 Ajacieden die zaterdag achter hun club aan reizen, worden tussen 17.30 en aftraptijd 18.30 uur verwacht op de parkeerplaats voor het uitvak van De Koel.

Klinkt simpel toch? Is het ook! Zorg er wel voor dat je je uitkaart meeneemt en ook in het bezit bent van een legitimatie, zodat het omwisselen soepeltjes verloopt. En zorg er ook voor dat je met drie of meer Ajacieden een auto deelt en op de plaats van bestemming geen alcohol drinkt, anders kan de toegang tot de parkeerplaats geweigerd worden.

Als je hebt omgewisseld, kun je doorlopen naar de nabijgelegen poortjes om gefouilleerd te worden en ook echt naar binnen te gaan. Het uitvak van VVV heeft veel weg van een kooi, maar voor die ene keer heeft het ook wel weer zijn charme en met een beetje mazzel kun je in de hekken.

Reis je per handige SV Ajax-bus? Dan vind je de opstaptijd in je mailbox! Er gaan allerlei bussen en we hebben de informatie netjes op maat gemaakt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >