Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Vitesse-uit

Het wordt tijd om de eerste wedstrijd van het seizoen weer eens in winst om te zetten! Het goede nieuws op voorhand is dat het seizoen weer van start gaat en dat onze weekeindes weer worden gevuld met Ajax! Het 'slechte' nieuws is dat we voor Vitesse-uit zijn aangewezen op een buscombi.

02 augustus 2019 - 17:03
infoomwisselvitajacar
De poorten gaan zaterdag eindelijk weer los! © De Brouwer

Maar ach, is dat stiekem heel erg? We moesten ook wel eens op de eerste speeldag van de eredivisie naar Groningen. Dat was stiekem hartstikke leuk! Lekker bijpraten met vrienden rondom Ajax die je al veel te lang niet meer hebt gezien.

Dan blijkt Groningen ineens een stuk dichterbij, hoor! En hetzelfde geldt zaterdag ongetwijfeld voor Arnhem, want dat is de eerste bestemming van seizoen 2019/2020. Er zijn verschillende manieren om bij de Gelredome te geraken en we hebben hier informatie over omwisselen.

Als je bij de Johan Cruijff Arena in de bus stapt, kun je je tussen 14.45 en 15.30 uur melden bij ingang Noord B. Je scant hier je seizoenkaart, ondergaat het fouilleren en zoekt een stoeltje in de bus. Er zijn in totaal 1000 Ajacieden van de partij bij Vitesse-uit (aftrap 18.30 uur) en we kunnen niet wachten op plaatjes van het volle uitvak!

Het kan echter ook zijn dat je gebruik maakt van een handige SV Ajax-bus of opstapt op de alternatieve locatie in Heteren. Je doet er in dat geval verstandig aan om je mailbox te checken, want daar vind je informatie op maat. Het gaat een beetje te ver om dat hier allemaal uit te tikken.

Alles wijst ook voor zich. Wat wel goed is om te weten: je kunt ook dit seizoen weer gebruikmaken van de optie om gratis je auto te parkeren bij Borchland. Dat is vooral handig als je opstapt bij de JC Arena. Het is een stukje lopen, maar je bent tenminste geen parkeergeld kwijt.

Wil je dichterbij parkeren, dan moet je wel gewoon betalen. Overigens kunnen we niet beloven dat Borchland het hele seizoen door beschikbaar is. Als er een evenement wordt gehouden of het parkeerterrein ergens anders voor nodig is, dan gaat er een streep door het gratis parkeren. Logisch!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >