Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Sparta-uit

Het zijn drukke tijden voor het uitvak, met binnen een maand maar liefst vijf uitwedstrijden en ook nog eens verspreid over binnen- en buitenland. De vijfde in de reeks van vijf is Sparta-uit. Dit potje wordt zondag 1 september gespeeld op Het Kasteel en er is informatie over de kaartverkoop.

08 augustus 2019 - 16:54
infospartauitcar
Het was vorige keer goed koud tijdens Sparta-uit! © De Brouwer

Sparta is terug van eventjes weggeweest en dit betekent dat we weer met de bus richting Rotterdam mogen, want inderdaad, er is sprake van een buscombi. Dit kan niet als een verrassing komen. Het is eigenlijk ook maar het enige minpuntje aan een bezoek aan Spangen.

Het uitvak is goed en met 650 stoelen best ruim bemeten, de ontvangst bij Sparta is vriendelijk en meestal zien we Ajax op z'n minst een paar doelpunten maken. De eerste twee zaken kunnen we ook nu garanderen en het zal moeten blijken of de derde optie ook weer van toepassing is.

Hoe dan ook, met een plusje op je uitkaart heb je vanaf aanstaande zaterdag een week lang de tijd om een kaartje te kopen. Dit kaartje kost 29,82 euro. Als je geen plusje hebt, ben je aangewezen op de loterij en moet je de 17e om 10.00 uur klaarzitten in de startblokken.

Die zaterdag kun je je na de loterij inschrijven voor busvoer per handige SV Ajax-bus. Er is dit keer geen gedoe met het juiste kaartje kopen uit de categorie ALT of AMS, maar het aantal vrije stoelen blijft natuurlijk beperkt. Grijp je mis, dan kun je sowieso opstappen bij de Johan Cruijff Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >