Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop groepsfase Champions League!

Kwalificatie is een feit, balletjes zijn geopend en nu is het tijd voor info over de kaartverkoop van de groepsfase van de Champions League. Dit is altijd een moment waar we reikhalzend naar uitkijken – net als jullie – en lees de informatie goed door, want er vinden bij de thuisduels wat veranderingen plaats. Er zijn passe-partouts beschikbaar vanaf de prima prijs van 96 euro!

30 augustus 2019 - 13:50
infopptclcar
Hoe vaak zien we de pogo in de groepsfase? En doe je mee?! © De Brouwer

We hebben de tegenstanders van Ajax in de groepsfase leren kennen. Een echte uitschieter zit er niet tussen, maar met Chelsea, Valencia en Lille OSC is sprake van een prima loting, waarbij we best mogelijkheden zien om opnieuw te overwinteren. Al is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Alle steun vanaf de tribunes is welkom om er tijdens de thuiswedstrijden weer drie mooie Europese avondjes van te maken. De speeldata vind je terug in dit bericht en als jij kans ziet om naar de Johan Cruijff Arena te komen, is het opletten geblazen bij onderstaande uitleg over de kaartverkoop.

Seizoenkaarthouders krijgen vanaf dinsdag 3 september om 10.00 uur drie dagen de tijd om hun eigen stoel te reserveren. Hier heeft SV Ajax zich sterk voor gemaakt. Daarna wordt de verkoop verruimd, wat van belang is als je een andere stoel moet bemachtigen dan je eigen en later losse verkoop in verschillende delen. Je kunt als seizoenkaarthouder één kaart per wedstrijd (bij)kopen.

Tot zo ver de verkoop van passe-partouts. Huh, wat? Ja, alleen seizoenkaarthouders krijgen de kans een passe-partout te kopen. Waarom? Ajax is op het moment onwijs populair en door in de verkoop over te schakelen naar de verkoop van losse kaartjes, krijgen meer Ajacieden de kans een Europees avondje bij te wonen. Er zijn nu drie keer zo veel kaartjes beschikbaar voor leden van SV Ajax.

Verder hebben wij met Ajax afgesproken dat leden van SV Ajax exclusief aankooprecht krijgen op kaarten die op een later moment in de verkoop gaan. Hierbij moet je denken aan tegenstanders die kaarten voor het uitvak teruggeven (eerlijk is eerlijk: kleine kans), maar het gebeurt regelmatig dat door de Uefa gereserveerde kaartjes alsnog beschikbaar komen. Dit gebeurde ook bij Ajax - Apoel, waardoor een extra groep leden van SV Ajax lekker in het stadion kon juichen.

De losse verkoop voor leden van SV Ajax start donderdag 12 september om 10.00 uur. Dit is dus het moment waarop onze leden scherp moeten zijn, heel scherp! Ook kunnen seizoenkaarthouders op dit moment een tweede kaartje bijkopen, dus je moet echt rap klikken en afrekenen. Als laatste zijn 'gewone' clubcardhouders nog aan de beurt, maar grote kans dat alles dan al is uitverkocht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >