Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar verschijnt ook in achttiende profseizoen gretig aan de aftrap

Klaas Jan Huntelaar viert deze maand zijn 36ste verjaardag. Aan de vooravond van zijn achttiende seizoen als profvoetballer maken we met de Ajacied – die vorig seizoen eindelijk het behalen van een landstitel kon vieren – een tijdreis door zijn loopbaan.

02 augustus 2019 - 12:17
kjhtijdreiscar
Huntelaar is er, zoals altijd, helemaal klaar voor. © Pro Shots

Als je het volledige verhaal met 'professor Huntelaar' in de tijdscapsule wilt lezen, doe je er slim aan ons compleet nieuwe magazine open te slaan. Ons eerste magazine wordt rondom dit weekeinde voor het eerst in de brievenbus gestopt van leden van SV Ajax.

'The Hunter' ontving eerder deze week het eerste exemplaar en kwam in het magazine een interview met zichzelf tegen. Sterker nog, hij stond op de cover. We bespreken met Huntelaar de hoge pieken die hij beleefde tijdens zijn loopbaan en ook een enkele teleurstelling blijft niet onbesproken.

De grote vraag is nu wat zijn achttiende seizoen als profvoetballer brengt. Qua succes, maar ook qua fitheid en speelminuten. Dat blijft natuurlijk afwachten, maar aan wilskracht ontbreekt het absoluut niet bij de gelouterde Huntelaar.

“Dat gaat automatisch. Als je wilt presteren en scoren, moet je ook gretig zijn. Anders heeft het geen zin. In essentie ben ik dezelfde speler als achttien jaar geleden. Ik wil doelpunten maken en belangrijk zijn. Ik voel me fit. Als ik iets merk, pas ik mijn schema wat aan. Maar tot nu toe sla ik maar heel weinig trainingen over,” deelt Huntelaar in gesprek met Ajax Life.

En wat ziet Huntelaar als hij zijn tijdmachine vooruit spoelt naar mei 2020? Kan Ajax het vorige seizoen evenaren? Velen denken van niet. “Mensen kunnen van alles zeggen, dat maakt mij niets uit. Natuurlijk, we hebben een hoge standaard neergezet, maar dat kan ook een uitdaging zijn. We willen weer kampioen worden, de beker pakken en ver komen in Europa. We hebben laten zien dat we het kunnen. Nu komt het moeilijkste: het weer laten zien.”

Wil jij alle verhalen lezen en ook profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >