Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar Sparta-uit!

Het sluitstuk van de volle openingsreeks van seizoen 2019/2020 wordt gevormd door Sparta-uit. We kunnen ons voorstellen dat de overige wedstrijden al genoeg stress met zich meebrachten en je lekker relaxed naar Het Kasteel vervoerd wilt worden. Dat kan, via onze handige SV Ajax-bussen!

17 augustus 2019 - 00:04
busjesspartacar
Sparta-uit is altijd wel lachen om bij aanwezig te zijn. © De Brouwer

We hebben Sparta-uit moeten missen wegens degradatie van de club van Rotterdam, maar het is gelukt om te promoveren en dus hebben we er weer een leuk uitduel bij. Want precies dat is Sparta-uit: gewoon een heel leuke uitwedstrijd! Dat is zondag 1 september (aftrap ouderwets 14.30 uur) vast niet anders.

Het uitvak is met 650 stoelen ook nog eens aan de behoorlijke kant en zodra alle kaartjes morgen (zaterdag) zijn verkocht – de grote loterij begint om 10.00 uur – wordt het zaak om een stoeltje te bemachtigen in een van onze SV Ajax-bussen.

Omdat er sprake is van een verplichte buscombi hoef je niet extra bij te betalen voor een retourtje Rotterdam. En vanwege diezelfde buscombi hoef je verder ook niet op te letten welk kaartje je nu precies koopt. Kortom, dat komt allemaal wel goed.

Het is met een kaartje voor Sparta-uit op zak slechts een kwestie van jezelf op de lijst zetten! Er staan op de wedstrijddag bussen klaar op de Amsterdamse Middenweg (7), in Almere/Duivendrecht (7), Den Bosch (23) en Leiden (25)

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >