Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden richting VVV-Venlo-uit!

We beginnen het seizoen met een tripje naar Arnhem, maar binnenkort staat toch echt al het uitduel met VVV-Venlo op het programma. En het is zaak voorbereidingen te treffen als het jou aantrekt een wedstrijd in De Koel bij te wonen. Er rijden zaterdag 17 augustus weer van die handige SV Ajax-bussen!

03 augustus 2019 - 00:14
vvvbusjescar
Het oogt wat gek, maar het is allemaal wel lekker 'old school'. © Pro Shots

Er zijn helaas maar weinig kaartjes beschikbaar voor VVV-uit – 550 om precies te zijn – en dit betekent dat je eerst de hoofdprijs van de loterij moet winnen om aansluitend ook nog eens een stoeltje in een van onze SV Ajax-bussen moet zien te bemachtigen.

Maar als dit allemaal lukt, kun je vervolgens wellicht in de hekken hangen. Het uitvak in Venlo heeft iets weg van een hok of misschien zelfs wel een gevangenis, maar als Ajax scoort dan kun je wel lekker ouderwets en authentiek juichen.

Er wordt rond de klok van 10.00 uur dus veel van je gevraagd. Daarom doen we deze aankondiging alvast, zodat je prima op de hoogte bent van het wel en wee rondom VVV - Ajax. Een kaartje voor de autocombi kost 13,95 euro en als je een retourtje SV Ajax-bus wilt boeken, moet je nog wat extra's inleggen om heen en weer gereden te worden. Leden betalen een tientje, niet-leden 15 euro.

Het is slechts een kwestie van opgeven, maar pas nadat je een kaartje voor VVV-uit hebt gescoord! Er staan zaterdag de 17e bussen klaar op de Amsterdamse Middenweg (19), in Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (26), Leiden (27) en bij de nieuwe opstaplek bij station Sloterdijk (20).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >