Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Duels met FC Emmen en VVV-Venlo van 18.30 uur naar 19.45 uur

Natuurlijk heb je Ajax - FC Emmen in je agenda staan, want het is de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie van dit seizoen. Wel moet je het aanvangstijdstip even in de gaten houden, want de wedstrijd begint zaterdag 10 augustus niet om 18.30 uur, maar iets later. Om 19.45 uur om precies te zijn. Ook het duel met VVV-Venlo, een week later op zaterdag 17 augustus, gaat naar dat tijdstip.

02 augustus 2019 - 11:25
ajax-emmen-1200
We kunnen zaterdag 10 augustus iets later naar het stadion. © Pro Shots

De wijzigingen in het programma hebben te maken met de uitschakeling van PSV, dinsdag in de tweede kwalificatieronde van de Champions League tegen FC Basel.

Door het verlies moet PSV nu verder in de Europa League, waar het instroomt in de derde kwalificatieronde. Daarin is FK Haugesund uit Noorwegen of Sturm Graz uit Oostenrijk op donderdag 8 augustus de opponent. De return in Eindhoven is een week later, donderdag 15 augustus. De thuiswedstrijd van PSV tegen ADO Den Haag is een dag verzet en wordt nu zondag 11 augustus om 20.00 uur gespeeld.

Om PSV tegemoet te komen, verplaatst de KNVB tevens de uitwedstrijd van PSV tegen Heracles. Deze gaat van zaterdag 17 augustus naar zondag 18 augustus. Zo krijgt de ploeg van Mark van Bommel voldoende (verplicht voorgeschreven) rust.

Wat ons betreft is dat een goede zaak, want de nationale voetbalbond dacht vorig seizoen op die manier mee met ons aller Ajax. Dat was regelmatig een doorn in het oog van PSV en diens supporters, dus we zijn benieuwd hoe men nu in Eindhoven aankijkt tegen de beslissingen van de KNVB.

Voor de Ajacieden hebben alle verschuivingen dus twee gevolgen:

  • Ajax - FC Emmen begint nu zaterdag 10 augustus om 19.45 uur
  • VVV - Ajax begint nu zaterdag 17 augustus om 19.45 uur

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >