Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Tagliafico!

De krant Ajax Life wordt na negentien jaar het magazine Ajax Life. De eerste van tien edities valt vrijdag 2 augustus op de deurmat bij onze leden. Bij een nieuw magazine horen verse rubrieken, zoals de rubriek ‘vragenvuur’. Bij die rubriek schakelen we de hulp in van onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare!

30 juli 2019 - 12:33
nico-vragenvuur-1200
Wat zou jij allemaal van Nico of zijn hond willen weten? © Ajax Images

We komen in elke editie van het magazine Ajax Life met de rubriek ‘vragenvuur’, waarin we een speler van Ajax vragen voorleggen die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden. In de eerste editie beantwoordt Daley Blind jullie vragen, maar we werken natuurlijk alvast vooruit richting de tweede editie van het blad.

Voor editie twee hebben we niemand minder dan Nico Tagliafico bereid gevonden om jullie leukste vragen te beantwoorden. En dat is leuk, want wij verdenken jullie ervan ontzettende toffe vragen voor de Argentijn te verzinnen. Of voor zijn hond. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt, waarop we Tagliafico natuurlijk een krabbeltje laten zetten.

Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine. Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor vrijdag 2 augustus jouw leukste vraag voor de Ajacied, vul deze in via onderstaand formulier en stuur ‘m op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Nico.

Nog geen lid en toch volgend seizoen Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen!

[gravityform id="327" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >