Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Daley Blind!

De krant Ajax Life wordt na negentien jaar het magazine Ajax Life. De eerste van tien edities valt vrijdag 2 augustus op de deurmat bij onze leden. Bij een nieuw magazine horen verse rubrieken, zoals de rubriek ‘vragenvuur’. Bij die rubriek schakelen we de hulp in van onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare!

03 juli 2019 - 14:16
vragenvuur-blind-1200
Wie weet krijg jij 'persoonlijk' antwoord van Blind op je vraag! © Ajax Images

In elke editie van het magazine Ajax Life komen we met de rubriek ‘vragenvuur’, waarin we een speler van Ajax vragen voorleggen die we niet zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden. Wij zijn nu al benieuwd waar jullie mee gaan komen. Wie weet pikken we jouw vraag er wel uit voor in het nieuwe magazine.

In het allereerste magazine hebben we niemand minder dan Daley Blind bereid gevonden om jullie leukste vragen te beantwoorden. En dat is leuk, want wij verdenken jullie ervan ontzettende toffe vragen voor de centrale verdediger te verzinnen. De leukste inzending wordt ook nog eens beloond met een thuisshirt, waarop we Blind natuurlijk een krabbeltje laten zetten.

Wat je moet doen om kans te maken op het shirt? Oh, dat is heel simpel!

Bedenk voor zondag 7 juli jouw leukste vraag voor de Ajacied, vul deze in via onderstaand formulier en stuur 'm op. Wij kiezen de tofste vragen uit en nemen ze mee naar ons gesprek met Blind.

Nog geen lid en toch volgend seizoen Ajax Life als magazine ontvangen? Sluit je dan snel aan en maak kennis met alle voordelen!

[gravityform id="311" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >