Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel ook dit seizoen met SV Ajax en Poules en win mooie prijzen!

Het was vorig seizoen al een drukte van belang in onze Ajaxpoule en wegens succes wordt dit herhaald: Ajax en Poules.com bieden jou weer de kans om mooie prijzen te winnen. Althans, je wint die prijzen niet zomaar. Je moet natuurlijk wel eerst goede voorspellingen insturen!

25 juli 2019 - 15:43
poules1920car
Wie weet sta jij ook zo te springen als je de subpoul ewint! © Pro Shots

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie en alle Europese wedstrijden van Ajax meedoen door diverse voorspellingen in te sturen. Het gaat bijvoorbeeld om de juiste uitslag, maar ook het aanwijzen van de winnaar (ouderwets 1'tje, 2'tje of 3'tje) en voorspellen van doelpuntenmakers levert punten op.

Het gaat bij eredivisiepotjes trouwens niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden. We gaan van start met Ajax - PSV om de Johan Cruijffschaal, maar de eerste reeks is puur om in te komen.

Vanaf 14 september gaat het om het echie. Je maakt iedere maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement – zeg maar de geletruidrager – krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, dus kom maar op!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden.

Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl. Enjoy en veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >