Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel Ajax - PSV en win mooie prijzen!

Het is eindelijk weer matchday! Ajax en PSV trappen zaterdagavond af voor de strijd om de Johan Cruijffschaal. Laat jouw voetbalverstand de uitslag voorspellen via onze SV Ajax-poule en maak kans op toffe prijzen!

27 juli 2019 - 12:06
HuntelaarTadic
Vul jij Huntelaar of Tadic in als doelpuntenmakers? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Voordat je deze kunt winnen, moet je natuurlijk wel eerst de goede voorspellingen insturen. We gaan van start met Ajax – PSV om de Johan Cruijffschaal, maar de eerste reeks is puur om in te komen.

Je verdient punten door de juiste uitslag van de wedstrijd in te vullen. Scoor je dan niks als je het fout hebt? Zeker niet! Ook het aanwijzen van de winnaar en het correct invullen van doelpuntenmakers levert punten op.

Vanaf 14 september gaat het om het echie. Je kunt dan voor iedere speelronde in de eredivisie en alle Europese wedstrijden van Ajax vooraf de uitslag voorspellen. Het gaat bij eredivisiepotjes dus niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden.

Je maakt iedere maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, dus kom maar op!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >