Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-Tip: zo mis je helemaal niks van de Johan Cruijffschaal!

De wedstrijd om de Johan Cruijffschaal was al snel uitverkocht. Het kan best zijn dat je hebt misgegrepen bij de kaartverkoop, maar toch wil volgen of Ajax wederom een prijs pakt. Dat kan op verschillende manieren! Met onze TV-tip mis je helemaal niks van Ajax – PSV.

27 juli 2019 - 11:17
Camera
Waar ga jij kijken? © Pro Shots

De wedstrijd wordt uitgezonden door zowel Fox Sports 1 als het open kanaal van Fox. In feite kan dus iedereen naar de wedstrijd kijken, ook als je geen abonnee bent. De aftrap is om 18.00 uur, maar als je ook de voorbeschouwing mee wil pakken, doe je er goed aan om om 17.00 uur in te schakelen.

Zit je gedurende de wedstrijd niet voor de televisie? Geen probleem! Er zijn meer mogelijkheden om op de hoogte te blijven. De mannetjes van NPO Radio 1 zitten om 18.00 uur klaar om live verslag van de wedstrijd te doen. Probeer je wel je ogen op de weg en je handen aan het stuur te houden?

Verder zijn wij natuurlijk ook van de partij! Als je benieuwd bent wat zich buiten het zicht van de camera’s afspeelt, raden we je aan om @ajaxlife te volgen. Je kunt ons vinden op TwitterFacebook en Instagram.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >