Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke basisploeg wil jij JC-schaal pakken?

We kunnen langzaam een beetje invullen welke spelers beschikbaar zijn. En als we weten wie er van de partij zijn, kunnen we knopen doorhakken. Aangezien seizoen 2019/2020 van start gaat met Ajax - PSV, is het voor ons tijd Ten Hags elf van stal te halen en kun jij weer je favoriete opstelling maken!

26 juli 2019 - 16:52
tenhagselfajapsvjcscar
Kan Schuurs bij jou rekenen op een basisplaats? © Pro Shots

Favoriete opstelling is in dit geval misschien een beetje arbitrair omdat er op de achtergrond allerlei zaken spelen. Dan doelen we niet direct op de nog geopende transfermarkt, maar vooral de naweeën van diverse vakanties. Nog niet iedereen is terug, nog niet iedereen is topfit.

De trainer vertelde dat hij Andre Onana, Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech bij de selectie haalt voor de ontmoeting met PSV. Dat biedt toch alweer een stuk meer mogelijkheden dan tijdens het laatste oefenpotje, waarin met 1-2 werd verloren van Panathinaikos.

Wij verwachten Perr Schuurs en Sergiño Dest aan de aftrap, maar dat wil nog niet zeggen dat jij het met ons eens hoeft te zijn. Misschien is het zelfs wel leuker van niet. In dat geval hebben we iets om over te discussiëren en er iets niets leukers dan dat als het gaat over de gewenste opstelling.

Je kunt ons ook dit seizoen weer laten weten hoe jouw ideale opstelling eruitziet, gewoon door deze in elkaar te zetten in onze app. Heb je de app nog niet? Zet 'm op je telefoon! Ga naar het tabblad 'de tribune' en kies de wedstrijd tegen PSV uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Klaar? Deel dan jouw opstelling via social media inclusief #tenhagself. Kom maar op, hup! Je ziet helaas nog niet bij alle spelers een rugnummer staan, simpelweg omdat er door Ajax nog niets is bevestigd...

https://twitter.com/arjans_view/status/1154760468789104640

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >