Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag en Van Bommel maken elkaar uit voor 'kale' en 'krullenbol'

Er is tijdens de rust van Ajax - PSV blijkbaar een incidentje geweest tussen Erik ten Hag en Mark van Bommel. De trainers hadden elkaar het nodige te vertellen, al was het goed inschatten op basis van wat ontevredenheid over de gang van zaken bij de trainer van de Lampenclub.

28 juli 2019 - 10:47
kalekrullenbolcar
Voorlopig staat die kale met 3-0 voor tegen de krullenbol. © Pro Shots

Beide elftallen zochten de kleedkamers op na een reeks warrige beslissingen van Dennis Higler, die tot minimaal twee keer toe verzuimde om Jorrit Hendrix zijn tweede gele kaart te geven en Cody Gakpo nog wel op de bon slingerde.

“Ik weet niet precies wat er aan de hand was,” vertelt Ten Hag als een van de twee hoofdrolspelers. Als Fox enigszins aandringt, worden we getrakteerd op details uit een categorie waar een zender als SBS6 vast een hijgerige promo van kan maken.

“Van Bommel had wat toevoegingen en ik ben daar onverstoorbaar onder,” vervolgt de trainer van Ajax, die voor 'kale' werd uitgemaakt en op zich is dat natuurlijk feitelijk correct. “En ik zie toen krullenbol en dus was het oké, klaar.”

Ten Hag zag Ajax in eigen huis met 2-0 winnen van Van Bommels PSV en er hoefde geen enkele discussie te worden opgestart hoe terecht doe overwinning was. “We zijn tevreden,” luidt de conclusie van 'kale'.

En toch blijft het stiekem een beetje jammer dat er geen beelden beschikbaar zijn...

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1155178722892419073

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >