Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag blij met telefoontjes van opgeladen Ziyech en Onana

Erik ten Hag is een tevreden trainer en wij begrijpen best waarom. Hakim Ziyech en Andre Onana zouden zich pas einde week bij Ajax melden, maar het duo besloot de telefoon te pakken. Ze belden Ten Hag met het verzoek of ze eerder mochten beginnen. Een heerlijk signaal, vindt Ten Hag.

23 juli 2019 - 06:46
ziyech-onana-1200
Onana en Ziyech vonden de vakantie wel weer prima en belden Ten Hag of ze eerder konden beginnen. © Pro Shots

Ten Hag mist met Noussair Mazraoui en Nico Tagliafico nog een aantal spelers, maar het duo Onana/Ziyech kan hij al veel eerder begroeten dan hij dacht. De publiekslievelingen zaten tijdens het duel met Panathinaikos al op de tribune van het zonovergoten Olympisch Stadion en wilden eerder dan afgesproken aansluiten bij de groep.

Natuurlijk kwam de oefenpot tegen de Grieken (1-2) nog even te vroeg, maar deelname aan de Johan Cruijffschaal is zeker een mogelijkheid voor het tweetal, zo vertelde Ten Hag tegenover onder anderen Ajax Life

Ten Hag vertelde na de wedstrijd dat het duo op eigen houtje eerder is aangesloten bij de groep. Spelmaker Ziyech meldde zich maandag al op sportpark De Toekomst en de doelman sluit dinsdag aan.

De twee spelers namen uit zichzelf contact op met Ten Hag, een signaal waar hij logischerwijs maar wat blij mee is. De accu's van Ziyech en Onana zijn kennelijk zo goed opgeladen, dat ze niet langer willen lummelen, maar het trainingsveld op willen.

"Ze belden me op en zeiden dat ze wel weer voldoende vakantie hadden gehad. Ze wilden weer beginnen. Voor mij als trainer is dat natuurlijk een heel goed signaal, vooral ook naar het team toe. Dit betekent dat ze hongerig zijn, gretig, dat ze hun verantwoordelijkheid nemen en dat het liefhebbers zijn. Dat ze er 'zin an' hebben."

Ten Hag keek er uiterst tevreden bij en dat kunnen we ons zeer goed voorstellen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >