Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic verlengt contract op eerste dag na vakantie tot 2023

Dusan Tadic heeft goed nieuws in zijn koffer gestopt op de weg terug naar Amsterdam. Ajax heeft met de wereld gedeeld dat het contract van de Serviër is verlengd. Het is de bedoeling om tot 2023 als speler aan Ajax verbonden te blijven om de drie seizoenen daarna het vizier te richten op het trainerschap.

08 juli 2019 - 17:44
tadicblijftvooraltijdcar
Tadic voelt zich thuis bij Ajax en blijft nog lange tijd! © Pro Shots

Tadic tekende vorig jaar rond deze tijd een contract waarin hij zich tot de zomer van 2022 aan Ajax verbond, maar de samenwerking bevalt zo goed dat de afspraken nu alweer zijn verlengd. En omdat voor de dertigjarige Tadic de herfst van zijn carrière lonkt, zijn er ook vervolgafspraken gemaakt.

Zo kan het gebeuren dat Tadic tot maar liefst medio 2026 onder contract staat bij de kampioen van Nederland, maar dat zijn rol op termijn gaat veranderen. De aanvaller blijft tot 2023 om zich daarna te richten op een rol als trainer. Welke rol dit precies wordt, zal op termijn moeten blijken.

Tadic lag onder de oude voorwaarden tot de zomer van 2022 vast bij Ajax en daar komt nu dus een jaartje bij. En ook weten we dat de MVP van vorig seizoen zich zo thuis voelt in Amsterdam dat hij ook na zijn loopbaan als voetballer aan de club en stad verbonden wil blijven.

Wat Tadic precies gaat doen, merken we tegen die tijd wel. Eerst is het tijd om betrokken te zijn bij nog veel meer doelpunten. Tadic speelde richting het veroveren van de dubbel een rol bij maar liefst 59 treffers van Ajax. Hij scoorde verspreid over alle competities zelf 36 keer en leverde 23 assists.

Hoe dan ook, er is voorlopig maar één conclusie mogelijk: ook dit is weer uitstekend nieuws!

https://twitter.com/AFCAjax/status/1148252766185426947

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >