Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook Ajax Vrouwen speelt oefenduel in Olympisch Stadion

Ajax weet de weg naar het Olympisch Stadion maar weer al te goed te vinden. Er wordt maandag een oefenpotje met historisch tintje gespeeld tegen Panathinaikos, maar dat is nog niet alles. Ook voor Ajax Vrouwen staat deze zomer een oefenduel op heilige grond geprogrammeerd.

17 juli 2019 - 15:11
vrouwenolympischcar
Ajacieden kunnen twee keer koers zetten richting Olympisch. © De Brouwer

Ajax Vrouwen speelt een week voor de aftrap van de eredivisie tegen Everton en dat gebeurt dus in het Olympisch Stadion. Als het je leuk lijkt om te komen kijken, doe je er verstandig aan zaterdag 17 augustus vrij te houden in je agenda.

De aftrap is die dag om 14.00 uur en als je verzekerd wilt zijn van een kaartje, kun je die achter deze link aanschaffen. Je kunt er ook voor kiezen om een kaartje te kopen aan de deur. Als je enigszins melancholisch bent aangelegd, moet je dat eigenlijk doen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten, want een kaartje kost slechts 3,25 euro. Er zijn enkele bekende gezichten van de partij. Zo was Desiree van Lunteren tijdens het WK basisspeelster van de zilveren Oranje Vrouwen, terwijl ook Ellen Jansen en Liza van der Most deel uitmaakten van de selectie.

Bij Everton komen we Kika van Es en Inessa Kaagman tegen. Beide speelsters verruilden Ajax voor Everton. Van Es doet dat deze zomer, Kaagman heeft er al een jaartje opzitten bij The Toffees.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >