Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe grijze ‘thuis trainingslijn’ Ajax te bestellen

De nieuwe ‘thuis trainingslijn’ van Ajax is inmiddels bekend geworden en al te bestellen. De Ajacieden worden volledig in het lichtgrijs gestoken.

02 juli 2019 - 10:09
trainingsjas-1200
De thuislijn van Ajax is... grijs. © Ajax Images

Je verwacht ergens in de thuislijn iets van de traditionele wit-rood-witte clubkleuren terug te zien, maar daarvan is geen sprake. Dit heeft ook te maken met commercie. Rood-witte pakken verkopen minder goed dan welke uitlijn ook.

De huidige groen-zwarte uitlijn vliegt bijvoorbeeld de deuren uit. De verkoop gaat echt heel erg hard. Het is even afwachten hoe dat gaat met deze grijze trainingslijn. 

Via de online fanshop van Ajax is de nieuwe trainingslijn inmiddels te bestellen. In de winkels hangen de pakken en shirtjes nog niet, maar de verwachting is dat deze volgende week in de rekken bijgehangen kunnen worden.

De prijzen liegen er overigens niet om. Als je een senior trainingspak wil kopen, dan mag je de portemonnee flink trekken. De ‘Ajax-presentatie jas thuis’ gaat voor 79,95 over de toonbank. Wil je er een Ziggo-logo op? Dan betaal je 5 euro bij.

De bijbehorende grijze trainingsbroek kost 54,95 en ook hier geldt dat je 5 euro bijbetaalt als je deze voorziet van een Ziggo-logo.

Om het compleet te maken kun je het grijze trainingshirt aanschaffen. Daar betaal je 44,95 voor. Wil je hier de logo’s van Adidas (groot op de rug) en Ziggo op hebben? Dan betaal je 15 euro bij.

In totaal ben je voor bovenstaande trainingsset dus 204,85 kwijt, als je het voorziet van alle reclame-uitingen.

Gelukkig krijg je als lid van Supportersvereniging Ajax 10 procent korting op de producten in de fanshop!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >