Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Neres en Tagliafico treffen elkaar in halve finale Copa América

Speciaal voor de nachtbrakers onder ons hebben we een kijktip. Vannacht om 2.30 uur treffen Brazilië en Argentinië elkaar in de halve finale van de Copa América. Oftewel: Neres versus Tagliafico.

02 juli 2019 - 11:33
tagliafico-1200
Onbetwist basisspeler Tagliafico in actie tegen Venezuela (2-0). © Pro Shots

We kunnen ons - gezien het late tijdstip - voorstellen dat je bij jezelf denkt: de groeten, ik lees de uitslag wel als ik wakker word. Mocht je nou toch willen kijken, dan doe je er goed aan om de kijkbuis af te stemmen op Fox Sports 4.

Brazilië wil niets liever dan in eigen land de Copa winnen en treft in Argentinië een tegenstander die niet per se in heel goeden doen is. De ploeg van onbetwist basisspeler Nico Tagliafico speelt een moeizaam toernooi, maar haalde met horten en stoten wel de laatste vier.

In de kwartfinale wonnen de Argentijnen overigens wel redelijk eenvoudig met 2-0 van Venezuela, terwijl Brazilië tegenstander Paraguay (0-0) pas na een penaltyreeks op de knieën kreeg. 

Waar het bij Argentinië geen discussie is of Tagliafico speelt, daar is het voor Neres bij Brazilië nog even afwachten wat zijn rol wordt in de halve finale.

De aanvaller begon het toernooi als basisspeler, maar verloor zijn plek. Voormalig Ajaxtarget Richarlison is echter geveld door de bof en wellicht dat dit kansen biedt voor de Ajacied om zich terug in de startopstelling te spelen.

De wedstrijd wordt gespeeld in Belo Horizonte in het Estadio Mineirão.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >