Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Losse kaartjes Ajax - Paok Saloniki ook supersnel uitverkocht!

Ajax is wel eens in een halfleeg stadion aangetreden tegen Paok Saloniki. Die tijden zijn voorbij. De komende ontmoeting tussen de Ajacieden en de Grieken worden gespeeld in een volledig gevulde Johan Cruijff Arena, zo blijkt nu het bordje 'uitverkocht' op de deur wordt gehangen.

26 juli 2019 - 13:54
paokuitverkochtcar
De tribunes zijn bij Ajax - Paok opnieuw goed gevuld. © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop voor de return in de derde ronde van de Champions League vond plaats volgens het principe van een drietrapsraket: eerst passe-partouts, daarna seizoenkaarthouders en vervolgens leden die zijn aangesloten bij SV Ajax.

Onze leden hebben vrijdag de vrijgevallen kaartjes stuk voor stuk opgekocht, want er is er nu niet eentje meer te verkrijgen. Dat is natuurlijk hartstikke logisch, want we hebben vorig seizoen weer eens kunnen ervaren hoe leuk het is om Europese avondjes in het stadion bij te wonen.

Laten we hopen dat we wederom zo'n toffe Europese thuiswedstrijd tegemoet gaan, met goede afloop. Als de afloop goed is, kunnen we vieren dat Ajax in ieder geval een groepsfase heeft gehaald terwijl de jacht op de CL dan 'gewoon' wordt vervolgd.

Maar dat is een dingetje voor later, voor dinsdag 13 augustus om precies te zijn. De aftrap is die avond om 20.30 uur en de kans lijkt klein dat er voor die tijd via een omweg nog ergens kaartjes beschikbaar komen. De Paok-fans hebben er vaak ook volop zin in en bevolken een vol uitvak.

Als je nu hebt mis gegrepen, doe je er daarom verstandig aan om je aan te sluiten bij SV Ajax. Op die manier kun je voortaan met voorrang kaartjes kopen. Hopelijk kunnen we dat dit seizoen weer geregeld benadrukken omdat Ajax goed presteert, maar dat is een dingetje voor later.

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1154699997184761856

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >