Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop JC-schaal voor F-side uitgebreid naar 4-op-1

Er hangt al een bordje met 'voorlopig uitverkocht' aan de deur van de Johan Cruijff Arena, maar dit gold niet voor de F-side. Nog niet. Want aangezien je straks vier kaartjes per seizoenkaart op de F-side kunt halen, ligt het in de lijn der verwachtingen dat de verkoop voor het duel om de Johan Cruijffschaal een stuk harder gaat.

11 juli 2019 - 10:18
fsidejcscar
De laatste keer dat de F-side stond te juichen, was tegen Utrecht. © De Brouwer

De regels worden versoepeld vanaf donderdag 12.00 uur, dus als je nog aast op kaartjes voor het duel tussen Ajax en PSV op een beetje sfeervolle plek, is dit de kans die je moet grijpen. De enige beperking is dat kaartjes puur beschikbaar zijn voor seizoenenkaarten op de F-side.

Je kunt dus niet met een seizoenkaart elders of zelfs een clubcard kaartjes aanschaffen, je moet echt de barcode invullen van een jaarkaart op eerste ring zuid. Als er al een kaartje is gekocht met een seizoenkaart voor de F-side, kun je nog eens drie kaartjes bijkopen. Vraag gewoon even rond!

Drie plus één maakt ook vier en op die manier kun je ervoor zorgen dat de officieuze aftrap van het nieuwe seizoen gewoon lekker sfeervol wordt. De wedstrijd om de Johan Cruijffschaal wordt zaterdag 27 juli gespeeld en de aftrap in de Johan Cruijff Arena is om 18.00 uur.

Niets is leuker dan onder het genot van een biertje met je vrienden een beetje bijpraten en weer naar Ajax kijken, dus zorg ervoor dat ook die laatste kaarten over de digitale toonbank gaan en alle nu nog vrije plekken worden gevuld.

Ook buiten de F-side zijn er trouwens ontwikkelingen op het gebied van kaartverkoop. De kaartjes die PSV heeft teruggegeven, komen eveneens donderdag om 12.00 uur terug in de verkoop. Maar nu voor Ajacieden. Deze vrijgevallen stoelen bevinden zich op tweede ring noord.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >