Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

JC-schaal en klassieker uitverkocht, nog wel kaartjes voor overige duels

Uitverkocht, uitverkocht, uitverkocht! Het gaat maar wat snel deze dagen als je kaartjes wilt scoren voor wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff Arena. Er was al geen passe-partout voor Europese avondjes meer vrij en nu zijn ook de strijd om de Johan Cruijffschaal en de klassieker uitverkocht.

15 juli 2019 - 14:59
uituituitcar
Hopelijk kunnen we ook komend seizoen weer volop juichen! © De Brouwer

We herhalen het hier vaker de laatste tijd en dat doen we gewoon opnieuw: Ajax is onwijs populair. Dat was de club natuurlijk altijd al, maar het fantastische vorige seizoen heeft er echt voor gezorgd dat we voetbaljaar 2019/2020 beginnen op een roze wolk. Op een roze wolk is het altijd feest.

En als het feest is, zit de stemming er goed in en hoef je soms niet al te lang meer na te denken als zich kansen voordoen. Zo is de strijd om de Johan Cruijffschaal tegen PSV nu echt uitverkocht – PSV kan immers geen kaartjes meer teruggeven – en ook bij de klassieker zijn alle stoelen gevuld.

Betekent dit dan ook het einde van jouw kansen om een wedstrijd van Ajax bij te wonen? Nee hoor, zeker niet. Sterker nog, wij raden aan om zo snel mogelijk het platform voor de kaartverkoop op te starten en kaartjes te kopen! Want nu kan het nog. Straks misschien niet meer.

Er zijn kaartjes beschikbaar voor alle thuiswedstrijden. Alle potjes van voor de winterstop in de eredivisie zijn in de verkoop en dit is het moment gebruik te maken van de voorrang die je krijgt als je bent aangesloten bij SV Ajax. Je kunt vier kaartjes per clubcard kopen voor de wedstrijden die nu in de verkoop zijn.

Echt hoor, alle seinen staan op groen. Als je nu geen kaartjes koopt, grijp je er straks misschien naast en dan ben je toch echt weer veroordeeld tot televisie kijken. Ajax kijken is leuker in het stadion en wie weet zie jij wel de nieuwe Frenkie de Jong of Matthijs de Ligt in actie.

Televisie kijken kan iedereen, maar grote Ajaxtalenten met je eigen ogen in actie zien, is nog eens tien keer leuker. Het zijn bijzondere tijden voor de club, zorg ervoor dat het voor jou als supporter net zo'n bijzondere tijd wordt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >