Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop VVV-Venlo-uit

De start van het huidige seizoen ziet er voor Ajax grotendeels hetzelfde uit als vorig jaar en dus kun je wel een beetje raden welke voorbereidingen er getroffen moeten worden. We kunnen straks ook een vinkje zetten achter het uitduel met VVV-Venlo, want de kaartverkoop gaat bijna beginnen.

25 juli 2019 - 14:22
infovvvvvvvvcar
Je kunt in ieder geval goed klimmen in het uitvak van VVV. © Pro Shots

Gebruik dit artikel dus om je voordeel ermee te doen, want er is met 550 kaartjes niet onwijs veel plek beschikbaar. Daar komt nog bij dat een kaartje slechts 13,95 euro kost en dus weet je wat er gaat gebeuren: zoals altijd is het uitvak onwijs snel uitverkocht.

De kaartverkoop start zaterdag al en het daadwerkelijke moment voor VVV-uit betreft vervolgens 17 augustus. De aftrap is die zaterdagavond om 18.30 uur. Hopelijk wordt het iets minder spannend dan vorig seizoen (0-1) en kunnen we een paar keer de hekken in.

Ajacieden met een plusje op hun uitkaart zijn als eerste aan de beurt om een plaatsbewijs voor VVV - Ajax veilig te stellen en de grote loterij vindt plaats op de eerste zaterdag van augustus. Die dag kun je je ook opgeven voor alternatief busvervoer vanaf diverse plekken in het land.

Ajacieden die het uitvak bevolken moeten op basis van een autocombi afreizen naar De Koel, maar dat klinkt erger dan het is. Zolang je een auto deelt met drie Ajacieden kun je behoorlijk vrij je gang gaan, als je je kaartje maar omwisselt voor de ingang van het uitvak. Ophalen dekt ook de lading.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >