Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop thuisduels eerste seizoenshelft 19/20

Wie heeft er zin om Ajax als regerend kampioen aan het werk te zien? We kunnen ons voorstellen dat de animo onder Ajacieden groot is, zelfs als het niet is gelukt een seizoenkaart te bemachtigen. Daarom moet je nu goed opletten, want we hebben info over de losse kaartverkoop voor de eerste seizoenshelft van 2019/2020!

11 juli 2019 - 11:11
infolos1920car
Hopelijk valt er ook komend seizoen weer veel te juichen! © De Brouwer

Misschien dat je na bekendmaking van het speelschema alvast snel hebt gecheckt welke potjes je wilt meepakken, maar het wordt nu tijd om spijkers met koppen te slaan. De losse kaartverkoop voor de eerste reeks thuisduels van het komende seizoen start namelijk vrijdag om 12.00 uur.

Seizoenkaarthouders zijn in eerste instantie aan de beurt om kaartjes bij te kopen, maar daarna zijn toch echt leden van SV Ajax aan de beurt! Zorg dat je maandag 15 juli om 10.00 uur klaar zit, want dan kun je kaartjes kopen voor negen thuisduels in totaal, waaronder de klassieker.

Aangezien maar liefst 98 procent van de seizoenkaarthouders heeft gekozen om te verlengen, zijn er niet superveel losse kaartjes beschikbaar. De klassieker van zondag 27 oktober (aftrap 16.45 uur) raakt sowieso snel uitverkocht en grote kans dat de losse verkoop voor andere potjes ook rap gaat.

Je kunt voor de klassieker per clubcard twee kaartjes kopen, voor de ontmoetingen met FC Utrecht en ADO Den Haag is het maximum vier kaartjes. Voor de overige thuisduels is uiteindelijk geen clubcard nodig, maar hier doe je er ook verstandig aan om gebruik te maken van je voorrangsrecht.

ADO-thuis vlak voor Kerst klinkt misschien ver weg... Wij verwachten echter dat het heel snel gaat met de kaartverkoop voor losse thuiswedstrijden, dus zit maandagochtend ingelogd en wel klaar om een stoeltje veilig te stellen. Gebruik de tussentijd om met vrienden, familie, kennissen en collega's te bespreken welke wedstrijd je wilt meepakken. En kom daarna in actie!

We hebben vorig seizoen gezien wat een goede band tussen supporters en spelers kan opleveren en hopelijk gaan we weer veel mooie momenten tegemoet in de Johan Cruijff Arena. Op naar nummer 35, pak weer schaal!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >