Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie blinde verkoop passe-partouts Europese voorronde

Je moet vast nog op vakantie, maar toch is het zaak alvast rekening te houden met twee Europese voorrondes. Ajax gaat weer maximaal voor deelname Champions League en kan daarbij de steun van een volle Johan Cruijff Arena uitstekend gebruiken. We hebben informatie over de kaartverkoop!

03 juli 2019 - 14:48
passe-partouts-1200
We hopen weer op zulke plaatjes als Ajax probeert CL te halen. © De Brouwer

De voetbalkalender wacht niet en als Ajax weer zo succesvol wil zijn in Europa als vorig jaar, dan is het zaak gelijk vanaf het allereerste moment scherp te zijn. Dit seizoen begint de reis in de derde voorronde van de Champions League, gevolgd door een play-offronde in de Champions League of Europa League. Dat laatste is uiteraard afhankelijk van hoe Ajax zijn eerste twee wedstrijden speelt.

De twee thuisduels zijn, zo mag je gerust stellen, van enorm belang. Of anders gezegd: daar wil je bij zijn! En dat kan ook, want Ajax gaat weer zogeheten 'blinde' passe-partouts verkopen, waardoor je verzekerd bent van een plekje bij beide wedstrijden, zonder op voorhand te weten wie de tegenstanders zijn.

Deze combikaarten gaan al vanaf 37 euro over de digitale toonbank. Dat is zeker een overweging waard, want dit is ongeveer 30 procent goedkoper dan de aanschaf van twee losse kaartjes. Doe er je voordeel mee! Het is sowieso gaaf om Ajax volop te steunen richting deelname Champions League.

De kaartverkoop start voor seizoenkaarthouders op vrijdag 5 juli om 12.00 uur. Leden van Supportersvereniging Ajax zijn vervolgens 10 juli (10.00 uur) aan de beurt om kaarten te kopen.

Er is sprake van één-op-één verkoop voor zowel seizoenkaarthouders als leden van SV Ajax, maar wel kun je per bestelling tot maximaal vier passe-partouts afrekenen. Zorg er dan wel voor dat je even zoveel unieke barcodes bij de hand hebt tijdens het aankoopproces. Ook is het van belang dat alle personen voor wie je wilt bestellen, dezelfde aankooprechten hebben. 

Hoe dan ook: Ajax stroomt in bij de derde voorronde Champions League, waarna een play-offronde volgt. Voor beide voorrondes kun je rekening houden met onderstaande speeldata:

  • Derde voorronde Champions League: 6, 7 of 13 augustus
  • Play-offs Champions League: 20, 21, 27 of 28 augustus
  • Play-offs Europa League: 22 of 29 augustus

Via de loting worden maandag 22 juli de precieze speeldata en de tegenstander van de derde voorronde Champions League bekend.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >