Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Info kaartverkoop Ajax - Panathinaikos in Olympisch Stadion

Natuurlijk heb je maandag 22 juli, 19.00 uur, al omcirkeld in je agenda. Dan oefent Ajax tegen Panathinaikos in het Olympisch Stadion. Een tof uitstapje en we hebben nu ook informatie over de kaartverkoop!

16 juli 2019 - 19:09
ajapanolympischcar
Een bezoek aan het Olympisch Stadion blijft magisch! © Pro Shots

Wil jij er graag bij zijn in het prachtige en nostalgische Olympisch Stadion, dan doe je er goed aan om donderdag 18 juli om 10.00 uur in actie te komen. Dat is namelijk het startmoment voor de kaartverkoop.
 
Iedereen kan gewoon een kaartje kopen en voorrangsregelingen gelden voor deze oefenpot niet. Kaarten zijn via de ticketshop van Ajax verkrijgbaar voor 12,50 euro en je kunt er maximaal vier bestellen.
 
We kunnen ons voorstellen dat je graag met je maten komt kijken naar deze wedstrijd op heilige bodem. Dat kan gelukkig ook. Plaats dan nog een bestelling via een account van één van je mede-Ajacieden. In totaal komen er 7000 kaarten in de verkoop.
 
Ajax adviseert supporters overigens om met het openbaar vervoer naar Amsterdam te komen, aangezien het parkeren van je auto een lastig dingetje kan zijn.  
 
Ajax – Panathinaikos is best een bijzonder affiche, zeker op de gekozen locatie. Het is immers een herhaling van de laatste wedstrijd die in het Olympisch Stadion is gespeeld. Het gouden Ajax van Louis van Gaal verloor in 1996 met 0-1 van de Grieken en toen gingen de lampen uit…
 
De return in Athene werd met 0-3 gewonnen waardoor Ajax zich alsnog plaatste voor de finale van de Champions League en zo speelt Panathinaikos een belangrijke bijrol in het laatste hoofdstuk van Ajax in het Olympisch Stadion. En nu komt er dus een nabrander.
 
Zorg dus dat je erbij bent, want het wordt vast leuk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >