Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help jij Lucky? Wat wil jij weten van Dusan Tadic?

Lucky is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan Dusan Tadic. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jullie hulp om precies te zijn!

10 juli 2019 - 11:20
tadic-akc-1200-stel-vraag
#StelVraag! © Pro Shots

Tadic is onwijs belangrijk voor Ajax, maar wat wil jij nou graag van onze aanvaller weten? Je mag hem alles vragen wat je maar wilt.

Wat vindt hij bijvoorbeeld van het nieuwe uitshirt? Naar welke muziek luistert hij? Welke kleur voetbalschoenen vindt hij mooi? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Pakt hij volgend seizoen weer de schaal?

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu zijn jullie aan zet! Stuur je vraag in voor donderdag 25 juli!

Jullie leukste vragen leggen we aan Dusan voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes die eind augustus verschijnt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Stuur jouw vraag, met je naam en lidnummer, dus snel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij het Kids Clubblad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >