Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen beginnen seizoen met tripje naar Vitesse-uit!

Erik ten Hag stoomt Ajax klaar voor het nieuwe seizoen, wij hebben onze bussen gereed staan voor de eerste speelronde van de eredivisie. We openen voetbaljaar 2019/2020 zaterdag 3 augustus met een bezoekje aan Vitesse (aftrap 18.30 uur), maar je moet nu alvast opletten als je wilt reizen per SV Ajax-bus!

20 juli 2019 - 00:24
svajaxbusvitajacar
Hartje zomer of niet, het uitvak stroomt uiteraard gewoon vol. © De Brouwer

Hopelijk is tegen de tijd dat we instappen voor de trip naar Arnhem de eerste prijs van het seizoen alweer binnen, maar dat is nu nog koffiedik kijken. Een andere zaak die vooraf geregeld moet worden: het kopen van een kaartje.

Ajacieden met een plusje op hun uitkaart konden afgelopen week een kaartje kopen. Er passen in totaal 1000 Ajacieden in het uitvak van het Gelredome en de overige kaartjes vallen zaterdag om 10.00 uur vrij. Het wordt ongetwijfeld een grote loterij en we wensen jullie alle succes!

Als je een kaartje voor AMS hebt bemachtigd, kun je je daarna inschrijven voor vervoer per handige SV Ajax-bus. Als je een kaartje voor ALT hebt gekocht, moet je je echt melden op de alternatieve opstapplek.

Meerijden met bus Middenweg is alleen bij voorbaat al kansloos, want die zit vol. We hebben nog wel plek in de bussen die vertrekken vanuit Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (26) en Leiden (28). Nieuw is dat je je nu ook kunt inschrijven voor bus Sloterdijk. Daar zijn nog 10 vrije stoelen.

Omdat er bij Vitesse - Ajax sprake is van een verplichte buscombi hoef je niet bij te betalen en is een retourtje Arnhem met een SV Ajax-bus helemaal gratis!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >