Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Welke spelers verruilden Ajax voor Willem II?

Ché Nunnely staat op het punt Ajax te verruilen voor Willem II. Hij is niet de eerste speler van Ajax die een directe overstap maakt naar Tilburg. Best veel spelers gingen de rappe buitenspeler voor. Weet jij ook wie? Oké, oké, laat maar zien dan en vul de namen hieronder goed in!

18 juni 2019 - 15:37
quiz-willem-ii-1200

Het nieuws moet nog officieel worden, maar daarop vooruitlopend zijn we oprecht benieuwd hoe Nunnely het gaat doen in Tilburg. We wensen hem natuurlijk alle succes. De spelers die hem vanuit Amsterdam voorgingen, deden het over het algemeen wel redelijk.

Maar welke spelers waren dat? Dat vraagstuk leggen we bij jullie neer. We zoeken spelers die een directe overstap maakten van Ajax naar Willem II, huur of koop, dat maakt niet uit. Een speler als Martijn Reuser is dus niet goed, want die kwam via veel omwegen pas terecht in Tilburg.

Sommige namen kom je tweemaal tegen. De reden hiervoor is simpel: deze spelers maakten twee keer de directe overstap.

Afijn, we geven je zes minuten. Als hint zie je het jaartal van de overgang weergegeven. Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >