Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Stuur je tofste vakantiefoto met Ajaxtintje en win uitshirt!

Het seizoen zit erop en we bevinden ons met z’n allen in een soort van zwart gat. Geen wedstrijden meer, al kunnen we flink nagenieten van al dat we hebben meegemaakt. Wat was het een successeizoen! Toch zijn wij benieuwd: hoe beleef jij de Ajaxloze zomerdagen die voor ons liggen?

03 juni 2019 - 10:59
oproep-sharon-van-essen-1200

Ach, het is misschien ook wel even lekker om bij te komen van het afgelopen seizoen. Dat kan op het strand in eigen land, maar veel Ajacieden trekken vast ook de wijde wereld in. In verre oorden nog rustig eens terugdenken aan seizoen 2018/2019. Liggend in een hangmat komen alle beelden van de huldiging en de Europese campagne nog eens voorbij.

Waar ga jij op vakantie? Blijf je in eigen land of pak je het vliegtuig richting een mooie bestemming. Gaat je Ajaxvlag of -shirt mee? Of de laatste krant Ajax Life? Laat jij overal zien dat Ajax altijd dichtbij je is? Ajacieden zijn immers overal.

Genoeg reden voor ons om er weer een fotowedstrijdje tegenaan te gooien! Dit keer kun je het nieuwe uitshirt winnen, uiteraard in jouw maat.

Wat je moet doen? Heel simpel! Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare stuur je jouw vakantiefoto met Ajaxtintje naar webredactie@svajax.nl. Vergeet niet om je lidnummer mee te sturen! De leukste inzending wordt beloond met het nieuwe uitshirt. Meedoen kan tot en met vrijdag 12 juli.

[caption id="attachment_171031" align="alignnone" width="480"] Deze toffe foto kregen we van Joey Hoogland, die vakantie vierde in Sri Lanka.[/caption]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >