Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Noem de 18 spelers die 34 jaar of ouder waren tijdens hun laatste Ajaxduel

Klaas Jan Huntelaar plakt nog een jaar aan zijn schitterende carrière vast. De spits pakte het afgelopen seizoen een schaal en een beker, maar aan stoppen wil hij nog niet denken. De spits blaast 12 augustus alweer 36 kaarsjes uit, maar voelt zich nog een jonge hond. KJH is één van de achttien spelers die 34 jaar of ouder was tijdens zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Weet jij wie de andere zeventien waren?

27 juni 2019 - 15:49
huntelaar-quiz-1200

De afgelopen weken vierden we het grijpen van de 34ste kampioensschaal. Lang waren we dronken van geluk (en andere dingen). De 35-jarige Huntelaar had een groot aandeel in het bemachtigen van het zilverwaar en was goed voor liefst zestien treffers. Zijn belangrijkste maakte hij uit bij FC Groningen. Die zien jullie vast zo voor je. Wat als die goal niet was gevallen?

Bij veel spelers zit de sleet er op zeker moment wel op als ze een bepaalde leeftijd aantikken en ook bij Huntelaar zal dat heus het geval zijn. De aanvaller weet dat echter feilloos te verbergen, is nog altijd van grote waarde en oogt fris en gretig als altijd.

Stoppen kan altijd nog, al zou komend seizoen zomaar zijn laatste kunnen zijn. Het zal met tegenzin zijn, want hij liet zich als eens ontvallen dat zijn jeugd voorbij is op het moment dat hij besluit zijn kicksen op te bergen.

Afijn, voor ons reden om een quizje in elkaar te schroeven. Huntelaar is namelijk één van de achttien voetballers die 34 jaar of ouders was tijdens zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Kun jij de andere zeventien namen oplepelen en hieronder invullen? We geven je zes minuutjes de tijd om die opdracht te voltooien. 

Als hints hebben we de leeftijd erbij gezet en het jaar waarin de laatste wedstrijd voor Ajax werd afgewerkt.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >