Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Verenigingsraad SV Ajax weer op volle sterkte!

Alle stemgerechtigde leden van Supportersvereniging Ajax konden van 10 mei tot en met 9 juni hun stem uitbrengen op kandidaten voor onze verenigingsraad. Wij vertellen graag welke mensen een plekje hebben bemachtigd!

17 juni 2019 - 09:56
verenigingsraad-1200

Er viel wat te kiezen, want er waren 36 kandidaten die zich verkiesbaar stelden, terwijl er 7 zetels (van in totaal 15) beschikbaar waren. De volgende Ajacieden hebben een plekje verdiend in de verenigingsraad. Dit geldt vanaf volgend seizoen voor een periode van 4 jaar.

1.   Sabrina Malcorps
2.   Yvonne Bes
3.   Henk Vink
4.   Selma Verbaas - Van der Klis
5.   Steve Smit
6.   Caroline Brenters - Achten
7.   Jordi Baas

Alles wat wij dag in dag uit doen bij de vereniging als medewerkers, vrijwilligers en bestuurders dient één doel: supporters dichter bij de club brengen en Ajax dichter bij de achterban. Dat klinkt misschien een beetje hoogdravend, maar praktisch willen we dat onze communicatie, evenementen en service bij elke supporter de overtuiging ‘eens Ajacied, altijd Ajacied’ verstevigt.

Als volwassen lid kun je in de gaten houden of we ons werk goed doen. Doen wij er alles aan het beste lidmaatschap voor de Ajaxsupporters aan te bieden? De leden waren, zijn en blijven ons uitgangspunt en onze belangrijkste focus. We willen de ledenbetrokkenheid zo groot mogelijk houden.

We doen dat met online ledenpanels én dus onder anderen met de bovenstaande leden die toezicht houden via de verenigingsraad. Gefeliciteerd met jullie uitverkiezing.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >