Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Bekijk hier de samenvatting van de oefenwedstrijd Ajax – Aalborg!

Terwijl jij vanmiddag lekker op het strand lag, op een terrasje zat of iets anders aan het doen was in de zon, speelde Ajax in Oldenzaal een oefenpotje tegen het Deense Aalborg BK. De wedstrijd was niet bepaald spectaculair en eindigde in een 1-1 gelijkspel. Bekijk hier de highlights!

29 juni 2019 - 15:55

We hebben in Nederland te maken met tropische temperaturen en dus kunnen we ons goed voorstellen dat je eropuit ging om te genieten van de zon. Grote kans dat je het oefenpotje Ajax – Aalborg daardoor hebt gemist. Geen probleem! Check de samenvatting hierboven en je bent zo weer bij.

We waarschuwen alvast: het was geen fantastisch spectaculaire pot, maar het is altijd aardig om te zien hoe de Ajacieden zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Let dan vooral op de nieuwe aankopen en de jonkies.

In de samenvatting zie je hoe Aalborg op voorsprong komt, hoe Tom van Weert namens de Denen een pingel mist en hoe Danilo Pereira de stand weer gelijktrekt. Het is nog te vroeg om de wedstrijd uitgebreid te analyseren, maar het is wel zo leuk om er over te kunnen praten. Kijk vooral mee!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >