Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax sluit trainingskamp in De Lutte af met gelijkspel tegen Aalborg

Ajax kwam in het tweede oefenpotje van het nieuwe seizoen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het Deense Aalborg BK. Het is nog vroeg in het seizoen, de sterkhouders ontbreken nog en dus is er geen reden voor paniek. Toch is het altijd wel aardig om te zien hoe de Ajacieden zich voorbereiden op hopelijk weer een succesjaar. Fotoverslagje!

29 juni 2019 - 16:58
4-Jensen2

De ploeg van Erik ten Hag verbleef de afgelopen week in De Lutte, waar het twee oefenpotjes speelde. Gewoon om het balgevoel weer een beetje terug te krijgen. Zonder de sterkhouders en de afwezige internationals, oefende Ajax zaterdagmiddag tegen het Deense Aalborg.

Zomeraankopen Lisandro Martínez, Kik Pierie en Kjell Scherpen mochten laten zien wat ze in huis hadden, terwijl de jonge talenten een goede indruk probeerden achter te laten. De bezoekers – met oude bekende Lucas Andersen in de basis – kwamen brutaal op voorsprong. De basisklanten aan Ajaxzijde wisten gedurende de eerste helft niet te scoren, maar de jonge invalkrachten trokken in de tweede helft de stand weer gelijk.

Het heeft nog niet echt zin om alles uitgebreid te gaan analyseren, omdat het daar gewoon nog te vroeg voor is. Foto’s kijken van de oefenpot is misschien wel weer leuk! De plaatjes zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >