Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziggo maakt melding van oefenduels met Watford en Panathinaikos

Ajax en Ziggo maken melding van het opwaarderen en verlengen van de onderlinge verbintenis tot en met de zomer van 2022 en de hoofdsponsor maakt daarbij ook gelijk wat sparringpartners van Ajax bekend.

24 juni 2019 - 16:59
oefenen-1200
Vorig seizoen oefende Ajax tegen Wolves ook tegen een Engelse opponent. © Ajax Images

Zo lezen we op het digitale huis van Ziggo dat Ajax zondag 14 juli oefent tegen Istanbul Basaksehir, de nummer twee van Turkije, maar dat is nog niet alles.

Er zijn nog twee wedstrijden die je kunt noteren in je agenda, dus pak deze er maar snel bij. Ajax treft Premier League-club Watford op donderdag 18 juli als de ploeg op trainingskamp in Oostenrijk is. Het Griekse Panathinaikos is de sparringpartner op maandag 22 juli. De ploeg is dan weer terug in Amsterdam.

Over locaties, tijden en kaartverkoop horen we ongetwijfeld snel meer. Eerst kruist Ajax in Oldenzaal de degens met Quick’20 (dinsdag, 19.00 uur) en Aalborg (zaterdag, 12.00 uur). Op zaterdag 6 juli oefent Ajax ook nog tegen Anderlecht.

De wedstrijden worden door Ziggo Sport live in beeld gebracht op kanaal 14.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >