Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wat was de glimlach waard? Ødegaard niet naar Ajax...

Oef, er zijn ontwikkelingen op de transfermarkt! Verrassende ontwikkelingen toch wel, zo kunnen we stellen. Martin Ødegaard draagt komend seizoen niet het shirt van Ajax. Er zijn andere keuzes gemaakt. Ødegaard gaat waarschijnlijk aan de slag bij het Bayer Leverkusen van Peter Bosz.

20 juni 2019 - 16:04
odegaardajaxcar
Er staat sowieso een streep door Ødegaard in Ajaxshirt. © Pro Shots

Ødegaard behoorde tot de gedroomde opvolgers van Hakim Ziyech, maar kan nu dus van het lijstje af. Het is een beetje lastig aangeven wat er precies speelt, alleen zijn er dus blijkbaar dingen gaande? Het verhaal is voorlopig dat Ajax 'een streep heeft gezet' door de twintigjarige Ødegaard.

Dat klinkt alsof Ajax heeft besloten Ødegaard af te stoten, om de flirt te beëindigen. Waarom? Vroeg Real Madrid te veel geld, kwam de kwestie huren/kopen niet tot een conclusie of... blijft Ziyech misschien nog een seizoen in Amsterdam? Dat valt vrij moeilijk voor te stellen, maar ja. Of blijft Ziyech misschien te lang en kan Ajax daarom nu nog niets?

Het is een beetje speculeren en dat doen we liever niet, maar iets anders zit er gewoon niet op. We kunnen het ook hardop nadenken noemen, want we hebben de antwoorden op ons lijstje vragen simpelweg niet. Het doorstrepen van Ødegaard is vooral opvallend omdat Marc Overmars uitgebreid met de speler heeft gesproken.

Je spreekt niet uitgebreid met iemand als je speler X niet wilt halen. En dan zet je er al helemaal geen streep door. Of was het zo dat Ødegaard een streep zette door Ajax? Vragen, vragen, weinig antwoorden... Onderaan die streep door Ødegaard is voorlopig slechts één conclusie mogelijk: hij komt niet naar Ajax.

Zo weten we gelijk wat de gemiddelde glimlach van Ødegaard waard is. Helemaal niets! Misschien moeten we aan een glimlach op een videootje iets minder waarde hechten. Al is het maar omdat zoiets uitstekend is geschikt voor de categorie 'transferjosti'.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >